Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 foglie di alloro secche
- 2 chiodi di garofano
- 600 g di patate, a dadini (1,5 cm)
- 300 g di foglie di spinaci freschi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe, a piacere
- 70 g di panna acida
- 60 g di scalogno a metà
- 20 g di burro salato
- 1000 g di filetti di rana pescatrice senza pelle e senza lische (6 filetti)
- 150 g di salsiccia fresca, a fette (conservarne 6 per la decorazione)
- 250 g di sidro, secco
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1524 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 39.3 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 13.2 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ombrina al vapore, verdure e riso pilaf
45min
Minestrone di legumi con cozze
50min
Baccalà alla Veracruz
1 Std.
Zuppa del golfo
1 Std. 30 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Spezzatino di guancia e ceci
3h 50min
Panzanella di pescatrice e peperoni
3 Std.
Riso con cipolla e baccalà (per 2 persone)
35min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla portoghese
1 Std. 10 Min