Ponte dei sospiri

Ponte dei sospiri

4.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
2 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di patate viola pelate e a fettine
  • 350 g di patate a pasta gialla pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
  • 1 porro la parte bianca a rondelle
  • 3 pizzichi di sale
  • 200 g di baccalà (2 medaglioni)
  • 500 g di acqua
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
  • germogli misti colorati

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 30.8 g
Calorieën 3012 kJ / 720 kcal
Vetten 30.3 g
Vezels 5.9 g
Koolhydraten 77.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...