Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3012 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatino di piselli su crema di peperoni e gambero rosso di Sicilia (di Antonio Lorenzon)
1 Std. 30 Min
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Bisque di gamberetti con crostini
1h
Tartare al salmone
1h
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Baccalà alla mediterranea
1 Std. 30 Min
Crema di ceci con cozze piccanti
30min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1sa 10 dk
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1h
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1h
Minestra di vongole con maltagliati
1 Std. 30 Min