Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3012 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1 Std.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Semifreddo allo yogurt greco e pistacchi
5h 15min
Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe
1 Std. 30 Min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1 Std. 30 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1 Std. 30 Min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min