Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di patate viola, pelate e a fettine
- 350 g di patate a pasta gialla, pelate ( 250 g a cubetti e 100 g a fettine sottili 5 mm)
- 1 porro, la parte bianca a rondelle
- 3 pizzichi di sale
- 200 g di baccalà (2 medaglioni)
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 bustina di zafferano in polvere
Terminare la preparazione
- germogli misti colorati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3012 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 77.6 g
- Vetten
- 30.3 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Blinis con carpaccio di tonno
1h
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1 Std. 30 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Insalata di surimi e verdure alla giapponese
15 Min
Capesante glassate alla melagrana
50 min
Calamari cipolle e patate
50 min