Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (1 cm)
- 30 g di salsa Worcestershire
- ¼ di cucchiaino di chiodi di garofano in polvere (optioneel)
- 10 g di sale
- 5 g di pepe nero macinato
- 900 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 300 g di latte intero
- 30 g di burro
- 140 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carota, pelata e a rondelle (0.5 cm)
- 80 g di sedano a rondelle (0.5 cm)
- 80 g di pastinaca, pelata e a dadini (0.5 cm)
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 3 cucchiai di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
of 1 dado per brodo (dose per 0,5 l) - 200 g di acqua
- 115 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 100 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min
Hamburger Big Kahuna (alla maniera de Pulp Fiction)
50 min
Manzo alla borgognona
1 godz. 35 min
Pollo al miele e lime con riso
40 min
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1h 10min
Pancakes
45 min
Blanquette di vitello
1 godz. 15 min
Carimañolas di carne e formaggio
2h 10 min
Manzo alla Stroganoff
45 min
Picadillo (pasticcio di carne)
1 godz.
Coppa di maiale in umido
1 Std. 30 Min
Braciole di maiale con frittelle di patate sottovuoto
3 Std. 30 Min