Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 850 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (1 cm)
- 30 g di salsa Worcestershire
- ¼ di cucchiaino di chiodi di garofano in polvere (optioneel)
- 10 g di sale
- 5 g di pepe nero macinato
- 900 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 300 g di latte intero
- 30 g di burro
- 140 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di carota, pelata e a rondelle (0.5 cm)
- 80 g di sedano a rondelle (0.5 cm)
- 80 g di pastinaca, pelata e a dadini (0.5 cm)
- 2 cucchiai di farina tipo 00
- 3 cucchiai di concentrato di pomodoro
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
of 1 dado per brodo (dose per 0,5 l) - 200 g di acqua
- 115 g di piselli verdi, freschi o surgelati
- 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 100 g di mais dolce in scatola, scolato e sciacquato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2222 kJ / 531 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1h 30 min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50min
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30min
Linguine con polpette alla fiorentina
1h 10min
Kiymali Borek (Sfoglia ripiena di carne)
1u.
Zuppa di maiale e funghi
Geen beoordelingen
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Stufato di agnello con paprika
50min
Tagine di pollo con arance caramellate
35min
Porkolt
1h 10min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35min
Gulash tirolese
1h 30 min