Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 rametti di coriandolo fresco, le foglioline
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline
- 120 g di cipolle a pezzi
- 600 g di polpa di agnello a pezzi (4 cm) (vedere consigli)
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cous cous a grana media
- 800 g di acqua
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (3 cm)
- 80 g di rapa bianca
- 200 g di zucchine a pezzi (3 cm)
- 2 - 3 g di cannella in polvere
- 2 - 3 g di zenzero in polvere
- 100 g di uva passa, rinvenuta in acqua tiepida e strizzata
- 260 g di ceci in scatola, scolati
- 1 pizzico di zafferano in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4557.6 kJ / 1089.3 kcal
- Eiwitten
- 54.5 g
- Koolhydraten
- 108.2 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15.6 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 5.6 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie alla turca
1h
Zuppa harira marocchina
40min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Khao poon
2h
Couscous con pollo, agnello e salsiccia piccante
1h 10min
Brew zenzero e limone
1h
Kofta
40min
Zuppa di pollo asiatica
50min
Hawaian Poke Bowl
35min
Rassolnik (zuppa di cetriolini)
1h 20min
Tajine Mqualli (Tajine di pollo)
30min
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1 godz. 35 min