Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g di farina tipo 00
of 300 g di farina integrale - 80 g di acqua, fredda
- 220 g di burro, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
-
80
g di Gruviera, a pezzi
of 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi - 80 g di scalogno, a metà
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
-
400
g di funghi freschi (finferli, porcini,...), a fette
of 400 g di funghi champignon, a fette - 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- timo fresco, per guarnire
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 37.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 909.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20 min
Bicchierini tricolore
3 Std. 30 Min
Pizza di patate dolci
1 godz. 5 min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 min
Chips di polenta con caponata e composta ai frutti rossi
4 Std.
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20 min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1h
Crêpes con fiori di zucca
1h 30 min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Mini quiche con anatra confit
5h
Blinis integrali con Gorgonzola
1h
Soufflé al mandarino
40 min