Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g di farina tipo 00
of 300 g di farina integrale - 80 g di acqua, fredda
- 220 g di burro, a pezzi
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 ¼ - 1 ½ cucchiaino di sale
-
80
g di Gruviera, a pezzi
of 80 g Parmigiano Reggiano, a pezzi - 80 g di scalogno, a metà
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
-
400
g di funghi freschi (finferli, porcini,...), a fette
of 400 g di funghi champignon, a fette - 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato + q.b.
- timo fresco, per guarnire
- 1 uovo, sbattuto
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 3656.7 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 65.3 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 37.3 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 909.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Carciofi ripieni
50min
Tisana menta, anice e limone
10 min
Sformatini di agretti
1h
Insalata di peperoni con tarator alla bulgara
1h 30min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45min
Frittelle ai funghi
1h 10min
Pozole di pesce
1h 15 min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Polpette di pane di mais
1h 10min
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Rustici alla scarola
10 Std.