Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolle
- 1 peperoncino rosso piccante
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di aceto
- 15 g di Rum
- 15 g di salsa di soia
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 15 g di zucchero di canna
- 30 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di zenzero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di chiodi di garofano in polvere
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- 600 g di petto di pollo senza pelle
- 600 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1414.3 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 18.3 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 473 mg
Alternatieve recepten
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5 Std.
Goulash ungherese
1 Std. 45 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1hod. 30min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 Std. 35 Min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Pollo speziato alle arachidi
50 Min
Riso selvaggio pilaf con maiale e prugne
1 Std. 10 Min
Suprema di pollo al miele e lime con chutney di mango
1h 15min
Cous cous marocchino
50 Min
Pollo, cipolle e peperoni con riso
1hod.
Zighinì (Stufato di manzo)
50 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 Min