Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di carne trita di maiale
- 200 g di carne trita di vitello
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino rosso
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo lasagne
- 350 g di ricotta di pecora
- 300 g di mozzarella a fettine
- 150 g di salame tipo soppressata, a fette sottilissime
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2582.9 kJ / 617.4 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 904.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 Min
Patate gratinate al formaggio
2h
Schiaffettoni ripieni
1 Std. 30 Min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Peperoni ripieni in salsa al pomodoro
1 Std. 45 Min
Insalata speziata di patate, melone e speck
30 Min
Pasticcio di pesce e patate
1h 10min
Peperoni dolci ripieni (senza glutine)
25min
Peperoni imbottiti alla napoletana
45 Min
Frittelle di patate aromatiche
45 Min
Sformato di pasta al tonno
30 Min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 Std. 30 Min