Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 80 g di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di carne trita di maiale
- 200 g di carne trita di vitello
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di vino rosso
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di pasta secca tipo lasagne
- 350 g di ricotta di pecora
- 300 g di mozzarella a fettine
- 150 g di salame tipo soppressata, a fette sottilissime
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2582.9 kJ / 617.4 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 44.2 g
- Vetten
- 32.2 g
- Verzadigd vet
- 15.1 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 904.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla saporita
45 min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std. 15 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 min
Sformato di pasta al tonno
30 min
Torta di riso cacio e pepe
1h 30min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Pizzoccheri bianchi
55 Min
Millefoglie vegetariana
1h 30min
Fileja tropeani
2h
Pasta ‘ncasciata
1j 55 menit
Ziti al forno ragù e speck
1h
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min