Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Baguette
- 220 g di acqua + q.b.
- 7 - 8 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 350 g di farina manitoba + q.b.
- 5 g di sale
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 25 g di cipolla bianca
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di pancetta, dolce o affumicata, a cubetti
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Emmental a cubetti (vedere varianti)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1519.7 kJ / 363.2 kcal
- Eiwitten
- 18.3 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 855.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1h 20 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2h 30 min
Crocchette di pollo e patate
50 min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 min
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4 Std.
Treccia al salmone
2h 20 min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1h
Bocconcini di carote e patate
40 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Filetti di maiale in salsa di scalogno con patate dolci
1 godz. 40 min
Frittelle di patate aromatiche
45 min
Frittelle di patate e Parmigiano
30 min