Rustici alla carbonara

Rustici alla carbonara

4.7 6 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
10 pezzi

Ingrediënten

Ripieno
  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
  • 250 g di latte intero
  • 25 g di farina tipo 00
  • ⅓ di cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 3 tuorli
Terminare la preparazione
  • 1 uovo sbattuto
  • 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
  • pepe nero macinato a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Natrium 497.8 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 2433 kJ / 582 kcal
Vetten 45.7 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 24.3 g
Koolhydraten 34.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...