Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 120 g di guanciale a cubetti o striscioline
- 250 g di latte intero
- 25 g di farina tipo 00
- ⅓ di cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 tuorli
Terminare la preparazione
- 1 uovo sbattuto
- 2 dosi di pasta sfoglia veloce, stesa (vedere consigli)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 2433 kJ / 582 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 34.7 g
- Vetten
- 45.7 g
- Verzadigd vet
- 24.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 497.8 mg
Alternatieve recepten
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 Min
Cannelloni alla zucca e provola
1 Std. 50 Min
Polpette di mortadella
20 Min
Girelle di pizza salame e pesto
2 Std. 45 Min
Plumcake salato pancetta e datteri
1h
Polpettine di patate e tacchino
1 Std. 30 Min
Barchette feta e bietole
2h
Hamburger di vitello (senza glutine e senza lattosio)
2 Std. 15 Min
Bocconcini di sfoglia salsiccia e peperoni
2h
Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
50min
Plumcake al mascarpone
2h
Polpette di peperoni
1h