Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Besciamella
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di tagliolini secchi
- pangrattato q.b.
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2383.7 kJ / 569.7 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 godz. 30 min
Muffin ai funghi
45 Min
Sformatini di patate con cuore filante
40 Min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Sformatini patate e porri
55 min
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Tortini di crêpes alla zucca con guanciale e finferli
2h 20 min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 Std. 30 Min
Polpettone ai funghi con crema di cipolle
1 Std.
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2h