Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di Emmental a pezzi
Besciamella
- 50 g di burro + q.b.
- 600 g di latte
- 50 g farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 3 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di tagliolini secchi
- pangrattato q.b.
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2383.7 kJ / 569.7 kcal
- Eiwitten
- 29.7 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 28.4 g
- Verzadigd vet
- 16 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 658.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Bignè salati con mousse di salmone
25h 30min
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Lasagne funghi e salsiccia
1 Std. 40 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 Std. 40 Min
Sformatini ai carciofi
1h
Uova alla triestina
30 min
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1 Std. 40 Min
Semisfere al cioccolato con cuore di fragola
3 Std.
Pimento Cheese (di Lorenzo Biagiarelli)
10 Min
Patate duchessa (TM6)
1h