Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
- 100 g di funghi porcini freschi a fettine
- 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
- 20 g di burro fuso
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2555 kJ / 610.8 kcal
- Eiwitten
- 57.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1099.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2h 30min
Calamari ripieni di cous cous e gamberoni sottovuoto
1 Std.
Polpettone spinaci e pancetta
1h 30min
Frittata di zucchine e pastinaca (6-9 mesi)
45 min
Salmone con pesto di cedro
30min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1sa 40 dk
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Gelato veloce alle ciliegie
20 min
Melanzane ripiene alla Norma
1 Std.
Tagliatelle al ragù di coniglio
1 Std.
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 Std. 30 Min