Galletto ripieno con funghi e salsiccia

Galletto ripieno con funghi e salsiccia

4.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di cipolla bianca
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
  • 100 g di funghi porcini freschi a fettine
  • 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
  • 20 g di burro fuso
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 400 g di patate pelate e a tocchetti
  • 1 pizzico di sale

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1099.8 mg
Eiwitten 57.5 g
Calorieën 2555 kJ / 610.8 kcal
Vetten 34.4 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 18.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...