Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di cipolla bianca
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di salsiccia di maiale a pezzetti
- 100 g di funghi porcini freschi a fettine
- 1 galletto disossato pronto per la farcitura (1 kg circa)
- 20 g di burro fuso
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2555 kJ / 610.8 kcal
- Eiwitten
- 57.5 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 34.4 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1099.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata radicchio e salsiccia
1h 15min
Polpettone mortadella e pistacchio
50 Min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Braciole pugliesi
1hod.
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2hod. 30min
Minestra di pasta, patate e cozze
40 Min
Polpettone spinaci e pancetta
1hod. 30min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2hod.
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1hod. 30min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 min
Ossibuchi ai funghi
3h 30 min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1hod. 30min