Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di olio di oliva leggero
- 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
- ½ - 1 spicchio di aglio
- ½ - 1 peperoncino secco piccante
- 1 scarola, lavata, asciugata e a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 8 - 10 pomodori ciliegino
- 2 cucchiai di pinoli tostati
- 5 - 10 gocce di Tabasco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Contorno di carciofi alla menta
1 Std. 10 Min
Contorno di agretti
40min
Baccalà con peperoni cruschi
50 Min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min
Moscardini al limone
30min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 Std. 10 Min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Cicorie stufate
35min
Cuore di merluzzo e contorno di cicoria
45 Min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1u. 25min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55min