Baccalà all'olio con scarola e olive

Baccalà all'olio con scarola e olive

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 500 g di olio di oliva leggero
  • 1 mazzetto guarnito (alloro, timo, gambi di prezzemolo), lavato e asciugato
  • 400 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi grossi (5 cm)
  • ½ - 1 spicchio di aglio
  • ½ - 1 peperoncino secco piccante
  • 1 scarola lavata, asciugata e a listarelle
  • ½ cucchiaino di sale
  • 8 - 10 pomodori ciliegino
  • 2 cucchiai di pinoli tostati
  • 5 - 10 gocce di Tabasco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 25 g
Calorieën 1155 kJ / 276 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 2.5 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...