Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g di cozze fresche pulite
- 250 g di vongole, fresche e pulite
- 200 g di gamberetti sgusciati
- 200 g di calamari freschi, tagliati a striscioline
- ½ peperone giallo, pulito e a tocchetti
- ½ peperone rosso, pulito e a tocchetti
- 200 g di piselli surgelati
- 5 - 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
-
½
peperoncino piccante fresco, senza semi
of 1 pezzettino di peperoncino secco piccante - 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di origano secco
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 800 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 200 g di bulgur
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000.5 kJ / 478.3 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 50.1 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 14.2 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30min
Paella veloce
40min
Insalata di riso frutta, verdure e pesce
40min
Lasagna autunnale
2h
Pane intrecciato timo e limone
4h
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25 Std.
Dressing agrumato per pesce
Geen beoordelingen
Menù: Riso alle verdure; Pesce, patate e broccoli con salsa ai carciofi
1h
Zuppetta di mare con crocchette di patate
1h 50min
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min