Zuppa di pesce con cous cous

Zuppa di pesce con cous cous

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 55min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 4 spicchi di aglio
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di succo di limone spremuto fresco
  • 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
  • 100 g di cous cous precotto
  • 240 g di cipolle a pezzi
  • 450 g di pomodori a pezzi
  • 40 g di olio di oliva
  • 800 g di acqua
  • 200 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 400 g di patate americane dolci a fette (1 cm)
  • 400 g di cassava (tapioca) a fette
  • 2 banane a rondelle

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 15 g
Calorieën 2686.2 kJ / 642 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 119 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...