Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 spicchi di aglio
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
- 100 g di cous cous precotto
- 240 g di cipolle a pezzi
- 450 g di pomodori a pezzi
- 40 g di olio di oliva
- 800 g di acqua
- 200 g di baccalà ammollato e dissalato
- 400 g di patate americane dolci, a fette (1 cm)
- 400 g di cassava (tapioca), a fette
- 2 banane a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2686.2 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 119 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cous cous con ragù di agnello e verdure
1h 35min
Zuppa di riso selvaggio e funghi con pane tostato
45min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1h
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 Std. 40 Min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min
Salsa di cozze al curry
Geen beoordelingen
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Panini al cumino
16 godz. 30 min
Bulgur con verdure e salsa ai funghi
50min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1h
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1h 30min
Pot au feu di pollo al miso a Cottura Lenta
1h 45min