Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
of 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1h 30min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3h
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40min
Spigola sottovuoto con crema di avocado e pomodorini
1h 20min
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1h 40min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Pomodorini sottovuoto
1h
Insalata di polpo e patate
2h
Sgombro con crema di datterini gialli sottovuoto
40min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14 godz. 30 min