Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 300 g di patate rosse di media dimensione (vedere consigli)
Spiedini
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 600 g di acqua
-
500
g di polpo fresco
of 500 g di polpo surgelato - 250 g di olio di semi di girasole
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1973.5 kJ / 471.7 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 42.6 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Palline di Parmigiano Reggiano
30min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 Std. 30 Min
Lasagna ai quattro formaggi
1h 30min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Carote pelate (TM6)
5min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Baccalà sottovuoto con noci alla sarda
1ωρ. 10 λεπτ.
Insalata di grano saraceno calamari e gamberi
1ωρ. 10 λεπτ.
Zenzero pelato (TM6)
5min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Polpo e patate a Cottura Lenta, grigliato
2h 45min