Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 806.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli alla curcuma e pancetta
30 min
Patate gratinate al formaggio
2hod.
Pasta alla carcerata
30 min
Pasta panna e salmone
30 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Roastbeef con contorno di funghi porcini
1hod.
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1 Std. 45 Min
Spaghetti alla checca
40 Min
Torta salata funghi e patate
1hod. 30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1hod. 30min
Pappardelle alla papalina
30 min
Tagliolini al radicchio rosso
30 min