Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 806.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla checca
40min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30min
Polpette alla rucola
40min
Bistecca di manzo con burro alle erbe, patate al rosmarino e broccoli
45min
Crostata di pomodori con pesto
1 Std. 30 Min
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2h 30min
Frullato rosso
10 Min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Crostata ibisco e lamponi
2h 35min
Menù: Crema di verdure; Involtini di pollo; Salsa ai peperoni
1h
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 Std. 30 Min