Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tagliatelle verdi
- 100 g di rucola
- 200 g di farina tipo 00
- 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodorini ciliegia a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2500.5 kJ / 597.5 kcal
- Eiwitten
- 19.1 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 23.4 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 806.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pipi e patati (contorno di peperoni e patate)
30 min
Schiaffettoni ripieni
1h 30min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Bortellina
30 min
Toast al burro matcha
Geen beoordelingen
Polpette di ricotta al sugo
50 min
Pasta fredda alla norma
30 min
Ravioli di Santo Stefano
2h
Spaghetti alla checca
40 min
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1h
Salame di cioccolato al caffè
3u. 30min