Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

Tagliatelle verdi alla rucola e pomodorini

3.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

Tagliatelle verdi
  • 100 g di rucola
  • 200 g di farina tipo 00
  • 200 g di farina di semola di grano duro rimacinata + q.b.
  • 3 uova
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Sugo ai pomodorini
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 700 g di pomodorini ciliegia a metà
  • 1 ½ cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 806.2 mg
Eiwitten 19.1 g
Calorieën 2500.5 kJ / 597.5 kcal
Vetten 23.4 g
Vezels 4.9 g
Verzadigd vet 4.1 g
Koolhydraten 83 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...