Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di petto di pollo senza pelle, a striscioline (1 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di paprica dolce
- 2 cucchiaini di sale
- 100 g di peperoni rossi a listarelle (1x4 cm)
- 1 cipollotto a rondelle sottili (2 mm)
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 4 uova
- 60 g di latte
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tritata
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 50 g di pomodorini a metà
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1065 kJ / 255 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1041 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hamburger di maiale con salsa ai peperoni
1h
Omelette, cotto e formaggio (senza uova)
20min
Polpette di pollo e patate a Cottura Lenta
2h 10min
Farfalle integrali con salsa al salmone e mix di pepi
1h
Omelette con contorno di spinaci e riso croccante
1h
Pollo alla tapenade con purè di patate e cipolle caramellate
2 Std. 50 Min
Pasta gratinata
50min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Tortillas
1h
Torta salata di spinaci
55min
Torta salata tricolore
1h 20min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1h 30 min.