Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Nuoc cham
- 2 spicchi di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a pezzi e privato dei semi
- 2 cucchiai di succo di lime
- 120 g di acqua
-
50
g di salsa di pesce
of 50 g di salsa di soia - 50 g di aceto di riso
- 40 g di zucchero
Insalata
- 50 g di arachidi tostate salate
- 80 g di germogli di fagioli freschi
- 80 - 100 g di foglie di cavolo cinese, a listarelle sottili
- 1 carota, pelata e in bastoncini
- ½ peperone rosso, pulito e a fette
- 3 ravanelli a fette sottili
- 10 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di calamari interi piccoli, puliti
- 40 g di olio di arachidi
- 1 scalogno a listarelle
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1466 kJ / 349 kcal
- Eiwitten
- 27.6 g
- Koolhydraten
- 17.3 g
- Vetten
- 17.7 g
- Vezels
- 5.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie in salsa di verdure con riso
1 Std.
Calamari alla napoletana
40 Min
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Zuppa di merluzzo e cozze
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1 Std. 10 Min
The Bronx
10min
Zuppa di pesce con cous cous
3h 55min
Ditalini polpo e cozze
1 Std. 10 Min
Ravioli di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
5h 15min
Zuppa di pesce misto
40 Min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min