Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pane senza glutine
- 80 g di grano saraceno
- 240 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 1 cucchiaino di zucchero grezzo di canna
- 250 g di farina senza glutine per pane + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Zuppa di pesce
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di scalogno a pezzi
- 1 pizzico di peperoncino rosso secco
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 120 g di gamberi crudi sgusciati e puliti
- 300 g di anelli di calamaro
- 400 g di passata di pomodoro
- 100 g di vino bianco
- 80 g di acqua
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 300 g di filetto di pesce bianco, senza pelle, a pezzi
- 400 g di cozze fresche pulite
- prezzemolo fresco tritato, per guarnire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3074 kJ / 735 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 85.7 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 1619.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo alla Luciana
1h 30min
Fregola con le arselle
45min
Frittelle di riso
1h
Marinata per pollo piccante
10 min
Risotto ai frutti di mare
45min
Pepata di cozze
45min
Mondeghili
40min
Risotto alla sogliola e limone
45min
Riso con polpo
1h 10min
Risotto ai frutti di mare (senza lattosio)
35 Min
Minestra di pasta, patate e cozze
40min
Arancini di riso da "Gli arancini di Montalbano"
3h