Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 zucche spaghetti (circa 700 g l'una), a metà, private dei semi
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva - 170 - 200 g di porro, solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
- 250 g di foglie di spinaci freschi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- foglie di basilico fresche, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2518.8 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bevanda di noci
20 Min
Korma di cavolfiore a Cottura Lenta
2 Std. 20 Min
Torta raw alle barbabietole e cioccolato (senza lattosio)
2 Std. 20 Min
Yogurt liquido alla piña colada
8 Std. 30 Min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 Std. 15 Min
Arrosto di lenticchie con patate dolci e purea di sedano rapa e broccoli
1 Std.
Uova ripiene al caprino su crema di piselli e lattuga
1 Std.
Wraps di verdure lemongrass e lime
40min
Pesto di mandorle e menta
20 Min
Bevanda di noci brasiliane
8óra 10p
Cioccolata calda arancia e zafferano
20 Min
Cioccolata calda alla cannella
15 Min