Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 zucche spaghetti (circa 700 g l'una), a metà, private dei semi
-
20
g di olio extravergine di oliva
of 20 g di olio di oliva - 170 - 200 g di porro, solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
- 250 g di foglie di spinaci freschi
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 uova
- 2 cucchiaini di sale
- 3 pizzichi di pepe bianco macinato
- 50 g di arachidi pelate al naturale
- foglie di basilico fresche, per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2518.8 kJ / 602 kcal
- Eiwitten
- 26.8 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 7.8 g
- Natrium
- 1.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza di patate dolci
1 Std. 5 Min
Gelato veloce quark e frutta
5 Min
Crema al cacao e cocco (senza lattosio)
15 Min
Torta zucchine e pinoli
50 Min
Spaghetti di patate dolci con pesto alle erbe aromatiche
40 Min
Latte alle mandorle e matcha
10 Min
Cremosa di funghi e pollo con noodles di zucchine (senza lattosio)
1 Std. 5 Min
Scones zucchine e albicocche
30 Min
Patate dolci ripiene (vegan)
1hod. 50min
Pentolata di riso e zucca (2 porzioni)
50 Min
Pane rustico ripieno
29 godz.
Pasta zucca e cavolo riccio
45 Min