Zucca spaghetti ripiena con arachidi

Zucca spaghetti ripiena con arachidi

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 2 zucche spaghetti (circa 700 g l'una), a metà, private dei semi
  • 20 g olio extravergine di oliva
    20 g di olio di oliva
  • 170 - 200 g di porro solo la parte bianca, a rondelle (1 cm)
  • 250 g di foglie di spinaci freschi
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • 2 uova
  • 2 cucchiaini di sale
  • 3 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 50 g di arachidi pelate al naturale
  • foglie di basilico fresche per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1.3 mg
Eiwitten 26.8 g
Calorieën 2518.8 kJ / 602 kcal
Vetten 42 g
Vezels 7.8 g
Verzadigd vet 18 g
Koolhydraten 35.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...