Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 60 g di albicocche secche denocciolate
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di speck (80 g circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Pollo alle mandorle
45min
Filetti di salmone con crema di zucca
35min
Risotto mimosa
55 min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Involtini di vitello al vapore con insalata verde veloce
40min
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30min
Rotolini di tacchino
1 Std.
Involtini di pollo all'arancia
1 Std. 30 Min
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Polpettone di pollo con pistacchi
45min
Polpettone allo speck con pere
1 Std.
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min