Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di mandorle pelate
- 40 g di prugne secche denocciolate
- 60 g di albicocche secche denocciolate
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 8 fette di speck (80 g circa)
- 1 scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di Marsala
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 34.5 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 min
Cocktail agli agrumi
40min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2 godz. 30 min
Involtini con funghi e castagne
45 min
Polpettone allo speck con pere
1h
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Maiale alle prugne
35 min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 min
Involtini di pollo all'arancia
1h 30min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55 min