Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsione
- 2 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ cucchiaino di pepe nero in grani
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
Insalata di mare veloce
- 500 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di seppie, tagliate ad anelli
- 500 g di vongole veraci fresche, pulite
- 500 g di cozze fresche, pulite
- 200 g di code di mazzancolle
- limone, preferibilmente biologico, a fettine sottili q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 991 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 25.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 13.3 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Cannocchie al Varoma
55 min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Zuppetta di crostacei
40min
Insalata di mare
1 Std. 30 Min
Insalata di polpo con dressing al lime
1 Std.
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Scampi alla busara
35min
Catalana di pesce e verdure
1 Std. 30 Min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 Std. 25 Min
Insalata di gamberi alla siciliana
40min