Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base della torta
- 120 g di zucchero
- 150 g di burro morbido a pezzi
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 15 g di Alchermes
Ripieno
- 250 g di pane bianco a fette
- 150 g di latte
- 150 g di acqua
- 150 g di bietola, le foglie lavate
- 50 g di burro a pezzi
- 150 g di uvetta, ammollata e strizzata
- 100 g di pinoli
- 120 g di zucchero
- 2 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 50 g di amaretti sbriciolati
- 15 g di Alchermes
Terminare la preparazione
- 20 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2121 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 68.1 g
- Vetten
- 21.6 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Torta pasqualina
2 Std. 5 Min
Torta salata bietole e uova
2h
Fagottini di cavolfiore con insalata di cavolo rosso
45 min
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Torta salata con verdure di stagione
1h 25min
Insalata di cavolo cinese con pepe rosa e verde
45 min
Torta salata porri e bietole
1h 30min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1 Std. 15 Min
Torta di riso salata
2 Std. 10 Min
Polpettone fagiolini e patate
1h 30min
Torta salata di bietole
1h