Compatibele versies
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di cipolle rosse di Tropea a listarelle
- 50 g di peperone rosso a tocchetti
- 100 g di fragole a metà
- 40 g di zucchero di canna
- 1 rametto di rosmarino fresco
- 4 filetti di vitello (150 g l'uno)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 716.5 kJ / 171.3 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 6.9 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 28 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1 godz. 30 min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2 Std. 15 Min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1h
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 godz. 30 min
Gamberi in agrodolce sottovuoto
1h 15min
Filetto di maiale e fragole
1sa 25 dk
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Involtini di manzo con salsa ai frutti rossi (per 2 persone)
30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Scaloppine agli asparagi
1h