Compatibele versies
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di aceto di vino rosso
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di lamponi
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
- 70 g di carote
- 30 g di gambo di sedano
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
- 200 g di anguria a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1581 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1hod.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2hod.
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1hod.
Polpo in bottiglia
9h 10min
Polpo agli agrumi
1hod.
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Tagine di rana pescatrice
1 godz. 5 min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1hod. 30min
Moscardini al limone
30 min
Turbanti di spigola e arancio
1hod.