Compatibele versies
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di aceto di vino rosso
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 125 g di lamponi
- 500 g di acqua
- 800 g di polpo fresco
- 70 g di carote
- 30 g di gambo di sedano
- 1 spicchio di aglio
- 1 foglia di alloro fresca
- 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
- 200 g di anguria a cubetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1581 kJ / 378 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Polpo in bottiglia
9u. 10min
Moscardini al limone
30min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1u.
Insalata di polpo mediterranea
4h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Involtini di branzino con crema di cime di rapa
1u.
Astice in bella vista
1h 15min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1u.
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45 min
Polpo agli agrumi
1u.