Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)

Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)

4.0 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 125 g di aceto di vino rosso
  • 80 g olio extravergine di oliva
  • 125 g di lamponi
  • 500 g di acqua
  • 800 g di polpo fresco
  • 70 g di carote
  • 30 g di gambo di sedano
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 1 avocado maturo (circa 100 g) a cubetti
  • 200 g di anguria a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 23 g
Calorieën 1581 kJ / 378 kcal
Vetten 28 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...