Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto di vino bianco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 1000 g di cozze, pulite
- 200 g di pane toscano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di cipollotti, mondati e a rondelle
- 6 foglie di basilico fresche, spezzettate grossolanamente
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1318 kJ / 315 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Insalata di mare
1h 30min
Pepata di cozze
55min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Insalata di mare in vasetto
50min
Panzanella con mandorle e acciughe
2h 30min
Cozze al vino bianco
40min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Crostoni saporiti
35min
Catalana di pesce e verdure
1h 30min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Vongole veraci su crostoni di pane
50min