Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 3 rametti di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di maggiorana, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pomodori secchi
- 4 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 80 g di vino bianco secco
- 650 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo penne
- 100 g di formaggio di capra fresco a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2378.3 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 75.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 6.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
35 min
Spaghettini ai peperoni
50 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 min
Penne al sedano
30 min