Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla bianca
- 50 g di carota
- 30 g di gambo di sedano
- 200 g di asparagi a pezzi (1 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglioline di menta fresca
- 3 foglie di basilico fresco
- ½ cucchiaino di peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carne trita di manzo
- 50 g di vino bianco
- 320 g di spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 14.5 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Fusilli ai carciofi e piselli
30 min
Orecchiette speck e radicchio
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Trofie fave, asparagi e pancetta
40 min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45 min
Farfalle al sugo di piselli e prosciutto
45 min
Farfalle al salmone e pinoli
20 min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min