Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di dentice, eviscerato e squamato
- 6 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla bianca a fette
- 2 limoni, preferibilmente biologici a fettine
- 2 arance, preferibilmente biologiche a fettine
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 500 g di acqua
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2150.2 kJ / 513.9 kcal
- Eiwitten
- 52.4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 150 mg
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35 min
Pesce spada all'arancia
40 min
Orata al sale
40 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 Min
Spigole all'acqua pazza
30 min
Pesce spada al salmoriglio
5 menit
Turbanti di spigola e arancio
1h
Triglie con marinata di capperi e olive
1h
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Alici ripiene al Varoma
50 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min