Compatibele versies
Risotto con zucca e tonno affumicato (per 2 persone)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 350 g di acqua
- 160 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- ½ cucchiaino di sale
- 80 g di tonno affumicato a fette, tagliate a striscioline larghe circa 1 cm
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1799 kJ / 430 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto spinaci e gamberetti
30 min
Riso integrale al tonno e carciofi
40 min
Risotto zucca e porcini
45 min
Risotto al salmone affumicato
30 min
Risotto zucchine e gamberi
1u. 15min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35 min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 min
Risotto con la zucca e pancetta
40 min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40 min
Risotto arancione con zucca e carota
35 min
Risotto alle melanzane
45 min