Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 100 g di mandorle pelate
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 pomodori ciliegino a cubetti
- 350 g di pasta tipo tortiglioni
- 1 cucchiaino di origano secco
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2707 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 35.2 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Penne alla puttanesca
35 Min
Fusilli tricolore
30 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Busiate al forno con pesto alla trapanese
1 Std.
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Caserecce allo sgombro e limone
30 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min