Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 100 g di mandorle pelate
- 50 g di olive nere denocciolate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 8 pomodori ciliegino a cubetti
- 350 g di pasta tipo tortiglioni
- 1 cucchiaino di origano secco
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 3 foglie di menta fresca, lavate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2707 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 35.2 g
- Vezels
- 7.2 g
Alternatieve recepten
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Spaghetti risottati alla carrettiera
30min
Fusilli tricolore
30min
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Penne alla puttanesca
35min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Penne risottate aglio, olio e pomodori secchi
45 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min