Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone al cartoccio
35min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Vitello alla pizzaiola
35min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Salmone miele e yogurt greco
40min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25 Min
Salmone all'aceto balsamico con spaghetti di zucchina
40min