Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 5 rametti di aneto fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori a tocchetti
- 100 g di vino bianco
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 4 tranci di salmone fresco (600 g circa)
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 28.4 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40min
Salmone con crema di barbabietola e cumino
30min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada agrumato
35 min
Pesce spada all'arancia
40min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Salmone con crudo di pomodori
35 min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone al cartoccio
35 min