Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di cipolla a metà
- ½ spicchio di aglio
- 3 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di origano fresco
- 4 filetti di acciuga sott'olio
- 15 olive nere denocciolate
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 320 g di pasta secca corta tipo gomiti (o altro tipo di pasta cottura 11 minuti)
- 5 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 120 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di pecorino Romano (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti all'amatriciana
35min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Penne alla puttanesca
35min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Rigatoni affumicati
25min
Bavette pancetta e finferli
40 Min