Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 rametto di dragoncello fresco, le foglie lavate e asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di scalogno
- 200 g di asparagi puliti e a pezzi
- 300 g di petto di pollo a striscioline
- 5 g di sale
- 1 - 2 cucchiaini di curcuma in polvere
- 640 g di acqua
- 320 g di pasta tipo penne
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1745 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 594 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35min
Trofie yogurt e gamberetti
20 min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 min
Caserecce allo sgombro e limone
30 min
Fusilli integrali gamberi e zucchine
40 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Caserecce risottate asparagi e ricotta
35min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40 min
Penne integrali con lenticchie
25 Min