Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 640 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo caserecce
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolato
- 1 limone, il succo e la scorza a striscioline (senza la parte bianca)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 611 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Penne integrali con capperi e olive
30 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30 min
Gomiti, olive e acciughe
30 min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35 Min
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Insalata di pasta con tonno affumicato, finocchi e olive
30 min
Turbantini allo speck con risotto alle erbe
50 min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Rigatoni affumicati
25min