Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di acqua
- 350 g di petto di pollo a tocchetti (1 cm)
- 100 g di mortadella a cubetti
- 100 g di ricotta fresca, scolata dal siero
- 2 uova
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 16 fette di pancetta coppata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 44.9 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 27.7 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsicciotti di pollo e Parmigiano reggiano
35 min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Polpettone classico
1h 15min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Stecco di carne con cuore filante
20 min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Polpette alla mortadella
40 min
Polpettone in crumble fragrante
1h
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 min
Saltimbocca alla romana
25 min
Polpettone di pollo porchettato in crosta di patate
1 godz. 10 min