Torta salata champignon e provola

Torta salata champignon e provola

3.9 55 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta brisée al rosmarino
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
  • 300 g farina
  • 150 g di burro
  • 1 pizzico di sale
  • 75 g di acqua fredda
Ripieno
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi champignon mondati e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di provola affumicata a fette
  • 2 uova leggermente sbattute

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.7 g
Calorieën 1766 kJ / 422 kcal
Vetten 28.2 g
Vezels 2.1 g
Koolhydraten 29.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...