Torta salata champignon e provola
TM31 TM5 TM6

Torta salata champignon e provola

3.9 (50 beoordelingen)

Ingrediënten

Pasta brisée al rosmarino

  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
  • 300 g di farina
  • 150 g di burro
  • 1 pizzico di sale
  • 75 g di acqua fredda

Ripieno

  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi champignon, mondati e a fette
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 200 g di provola affumicata a fette
  • 2 uova leggermente sbattute

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1766 kJ / 422 kcal
Eiwitten
14.7 g
Koolhydraten
29.1 g
Vetten
28.2 g
Vezels
2.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten