Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée al rosmarino
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 300 g di farina
- 150 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 75 g di acqua fredda
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon, mondati e a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di provola affumicata a fette
- 2 uova leggermente sbattute
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1766 kJ / 422 kcal
- Eiwitten
- 14.7 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brisèe ratatouille
1h 30min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Sfogliata ai funghi
1h 40min
Quiche di salmone e porri
1h 25min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h