Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 60 g di cipollotti a pezzi
- 50 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 filetti di acciuga sott'olio, scolati
- 500 g di code di mazzancolle
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 200 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1000 g di vongole fresche, spurgate
- 8 fette di pane tostato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2640 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 51.1 g
- Koolhydraten
- 65.1 g
- Vetten
- 20.3 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30 dk
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1sa
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Cozze alla Medoc
50min
Zuppa di pesce alla napoletana
1sa 10 dk
Scampi alla busara
35 Min
Zuppa di cozze
1sa
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Capesante gratinate
30 dk
Zuppetta di crostacei
40min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min