Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Ripieno
- 500 g di acqua
- 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
- 150 g di mais dolce in scatola, sciacquato e sgocciolato
- 200 g di filetti di sgombro sott'olio, sgocciolati
- 1 ravanello rosso a fettine sottili
- 6 pomodori ciliegino in quarti
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- ¼ di cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2075 kJ / 496 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 31.5 g
- Vezels
- 4.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di patate con polpo
1 Std.
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3u.
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3 Std. 30 Min
Bignè al salmone
1hod. 50min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Fagottini di sogliola con verdure
55 Min
Salatini vegetariani
50 Min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 Min
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1h 20min
Girandole di magro
1 Std. 5 Min
Turbantini affumicati
40 Min