Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di Marsala
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3339 kJ / 798 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 80.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1óra
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30 min
Marinatura all'aceto di mele
15 min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Marinatura alla birra
15 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 godz. 50 min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2óra