Crostata di verdure provenzale

Crostata di verdure provenzale

3.9 18 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 250 g farina + q.b.
  • 125 g di burro salato + q.b.
  • 10 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 uovo
  • ½ cucchiaino di erbe aromatiche della Provenza (vedere consigli)
  • 1 pizzico di peperoncino Espelette, in polvere
Ripieno
  • 300 g di melanzane
  • 150 g di zucchine
  • 100 g di carote pelate
  • 100 g di peperone rosso pulito
  • 50 g di senape
  • 100 g di olive verdi denocciolate
  • 1 uovo
  • 60 g di latte
  • 70 g di panna da cucina
  • 4 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8 g
Calorieën 1704 kJ / 407 kcal
Vetten 26 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...