Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 250 g farina + q.b.
- 125 g di burro salato + q.b.
- 10 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di erbe aromatiche della Provenza (vedere consigli)
- 1 pizzico di peperoncino Espelette, in polvere
Ripieno
- 300 g di melanzane
- 150 g di zucchine
- 100 g di carote, pelate
- 100 g di peperone rosso, pulito
- 50 g di senape
- 100 g di olive verdi denocciolate
- 1 uovo
- 60 g di latte
- 70 g di panna da cucina
- 4 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1704 kJ / 407 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata piselli e primo sale
2 Std. 15 Min
Cime di rapa e cous cous
35min
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Strudel di broccoletti
1u. 40min
Tarte tatin di fichi con salsa dolce al caprino
40 Min
Quiche sedano rapa e salmone
1 Std. 25 Min
Fatayer agli spinaci
2h 20min
Insalata con primo sale e noci
20min
Crostata di fiori e zucchine
1 Std. 35 Min
Quiche ai ravanelli
1h 30min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1h 30min