Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salatini alla curcuma
- 100 - 120 g di acqua + q.b.
- 250 g di farina di kamut
- 50 g di olio di semi di arachidi + q.b.
- 10 g di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 - 2 cucchiai di sale fino, a piacere
Salsa al tonno
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio (optioneel)
- 50 g di anacardi al naturale (vedere varianti)
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1h 30min
Focaccine fantasia
2h 5min
Palline al prosciutto
1h 30min
Zucchero al limone e cardamomo
2 godz. 15 min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 godz.
Filoncini di avena e olive taggiasche (vegan)
4h
Tigelle di kamut con bresaola e radicchio
1 godz.
Biscotti al tè Earl Grey
50 min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min
Quadrotti alla frutta (senza lattosio)
1 godz.
Pane di grano saraceno
2 godz. 35 min