Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salatini alla curcuma
- 100 - 120 g di acqua + q.b.
- 250 g di farina di kamut
- 50 g di olio di semi di arachidi + q.b.
- 10 g di bicarbonato di sodio
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 - 2 cucchiai di sale fino, a piacere
Salsa al tonno
- 20 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio (optioneel)
- 50 g di anacardi al naturale (vedere varianti)
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, ben sgocciolato
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crackers integrali al rosmarino
2 Std. 40 Min
"Birra" allo zenzero
10min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40 min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 godz. 40 min
Focaccia di ceci con alici (senza glutine)
45 min
Panini dolci al farro con frutta secca
1 Std. 15 Min
Biscotti ai semi vari (senza zucchero)
30 min
Schiacciate ai semi di sesamo e papavero
40 min
Pizzette di finta sfoglia
45 min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Focaccia ai cereali
2 godz. 5 min