Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 melanzana con la buccia (500 g circa), a fette di 5 mm
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di acqua
- 300 g di aceto balsamico
- 75 g di zucchero grezzo
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 100 g di foglie di spinaci freschi
- 20 foglie di basilico fresco
- 10 - 15 pomodori secchi sott'olio, in 20 strice
- 100 g di Feta, in 20 bastoncini
- 20 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 20 fili di erba cipollina fresca (optioneel)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 119 kJ / 28 kcal
- Eiwitten
- 0.9 g
- Koolhydraten
- 1.2 g
- Vetten
- 2.2 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Fagottini di melanzane
1 Std. 45 Min
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Involtini di salmone e melanzane
1 Std.
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40 Min
Involtini di zucchine ai fiocchi di latte
40 Min
Mini fiori di cheesecake agli spinaci
1 Std. 30 Min
Canapè frittatine di verdura
35 Min
Cheesecake alla feta con zucchine e olive
9h 30min
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 Min
Involtini di pasta fillo con melanzane, ricotta e olive
1 Std.
Rotolini di zucchine e salmone
50 Min