Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di ceci secchi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla a pezzi
- 30 g di gherigli di noci
- 240 g di fagioli borlotti in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 200 g di spinaci baby freschi lessati e ben strizzati
- 20 g di lievito alimentare in scaglie
- 1 pizzico di sale, preferibilmente integrale
- pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 828 kJ / 198 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1h
Polpette di fagioli e rosmarino
20 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2h
Veg-burger (vegan)
1 Std. 10 Min
Svizzere vegan
1h
Burger di soia e lenticchie
45 min
Burger in agrodolce
1 Std. 10 Min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Burger veg di soia
3 Std. 20 Min
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Burger speziati di quinoa e cannellini
45 min