Petto d’anatra con pere e nocciole

Petto d’anatra con pere e nocciole

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di nocciole tostate
  • 20 g di olio di riso
  • 2 pere a cubetti (1 cm)
  • ½ stecca di vaniglia i semini
  • ½ cucchiaino di zenzero in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1700 g acqua
  • 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 4 porzioni

Natrium 4 mg
Eiwitten 77.7 g
Calorieën 5527.1 kJ / 1321 kcal
Vetten 90.6 g
Vezels 13.2 g
Verzadigd vet 21.8 g
Koolhydraten 56.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...