Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di nocciole tostate
- 20 g di olio di riso
- 2 pere a cubetti (1 cm)
- ½ stecca di vaniglia, i semini
- ½ cucchiaino di zenzero in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1700 g acqua
- 400 g di petti d'anatra con la pelle (in un unico pezzo)
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 5527.1 kJ / 1321 kcal
- Eiwitten
- 77.7 g
- Koolhydraten
- 56.3 g
- Vetten
- 90.6 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1ωρ. 20 λεπτ.
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 godz. 40 min
Crema di topinambur e tartufo
55 min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1ωρ. 30 λεπτ.
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1ωρ.
Capesante della Vigilia (TM6)
50 λεπτ.
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Filetto di maiale all’uva
1h 15min
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1ωρ.
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min