Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 192 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Bignè con tre mousse
2hod.
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1hod. 30min
Flan al salmone affumicato
45 min
Bicchierini di zucca e salsiccia al limone
1 godz. 5 min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10sa
Cheesecake in bicchierino al gorgonzola e noci con miele
4 godz. 50 min
Bicchierini capresi
30 min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30 min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min