Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b. per imburrare
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di uova (circa 3 uova)
- 100 g di panna
- 10 g di miele
- gherigli di noci q.b. per decorare
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 192 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 0.5 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 godz.
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 Std.
Brie in crosta con cipolle caramellate
1 godz. 10 min
Soufflé al Castelmagno
55min
Flan al salmone affumicato
45 min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Mini fior di cheesecake
2 godz. 15 min
Bicchierini di Taleggio allo zafferano e verdure
20min
Bicchierini capresi
30 min