Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 500 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, tagliato a tocchi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 10 fili di erba cipollina fresca tritati
- 1 tuorlo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 726 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20 min
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Paté di olive
10 min
Flan al salmone affumicato
45min
Tapenade
10 min
Confettura di peperoncini piccanti
35 Min
Gazpacho fragole e pomodoro
2h 10min
Senape
5h 15min
Crema spalmabile al salmone
10 min
Patè di peperoncini
30min
Composta di cipolle rosse
2h
Confettura di cipolle di Tropea
55min