Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 500 g di filetti di salmone fresco, senza pelle e deliscato, tagliato a tocchi (2-3 cm)
- 40 g di scalogno a pezzi
- 10 fili di erba cipollina fresca tritati
- 1 tuorlo
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 200 g di salmone affumicato a pezzi
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 726 kJ / 173 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 0.7 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini tonno e surimi
2 godz. 10 min
Crostini con crema piccante ai ceci
40 min
Crostini con mousse prosciutto e funghi
2 godz. 20 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Cheesecake in vasetto al caprino e curry con gamberi
10 godz.
Bocconcini della regina (Vol-au-vent ai funghi e pollo)
2 Std. 30 Min
Mousse di scampi e sogliole
35 min
Burro ai funghi porcini
4h
Meringata alle fragole
2h
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 Min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min