Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g di farina tipo 00
- 1 bustina di zafferano in polvere
-
50
g di olio di riso
of 50 g di olio di semi di girasole - 2 uova
- 20 g di yogurt naturale senza zucchero
- 8 g di lievito istantaneo per torte salate
- 150 g di ricotta fresca, scolata dal siero
-
1
cucchiaini rasi di sale
of 1 cucchiaini rasi di sale alle erbe - 15 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 11.9 g
- Vezels
- 0.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45 min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30 min
Muffin al Parmigiano Reggiano
35 min
Tortino di lenticchie
50 Min
Pie di tacchino con patate dolci
1h 50min
Cheesecake al forno con fagiolini
2hod.
Purè di carote speziato
50 Min
Chicchi di caffè
2hod. 30min
Cupcake al farro, mele e nocciole
50 Min
Cookies morbidi carote e arancia
50 Min
Dessert pesche e arance con mousse al formaggio
30 min
Muffin dell'Alto Adige
40 Min