Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 500 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2 cm)
- 200 g di foglie di ortica, lavate e asciugate
- 300 g di farina
- 10 g di burro
Condimento
- 1 cipollina
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 rametto di basilico fresco, le foglie lavate e asciugate
- 1 peperoncino piccante fresco
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1598 kJ / 382 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 7.5 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta
1 Std.
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1h 35min
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Strudel di ricotta e pane
2 Std. 30 Min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Gnocchi alla romana (senza lattosio)
1h 50min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 Min
Gnocchi di pane e bietole (di Francesca Romana Barberini)
1 Std.
Gnocchi di spinaci
55 Min
Gnocchi di zucca gialla
1 Std. 5 Min