Soufflé al Castelmagno

Soufflé al Castelmagno

4.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
8 porzioni

Ingrediënten

  • 4 albumi a temperatura ambiente
  • 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
  • 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di latte scremato
  • 60 g di farina manitoba
  • 1 cucchiaino di sale
  • 20 g di pangrattato
  • 4 tuorli a temperatura ambiente

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 10.8 g
Calorieën 786 kJ / 188 kcal
Vetten 12 g
Vezels 0.3 g
Koolhydraten 9.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...