Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Zabaione
15 Min
Marinatura al Marsala
20 Min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min
Brandada di baccalà alla portoghese
1 Std. 30 Min
Mousse di formaggio di capra e menta con composta di pere
40min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 Std. 30 Min
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45min
Fonduta
8sa 20 dk
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Bagna cauda
35min