Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifreddo al torrone in salsa di cioccolato
5 godz. 45 min
Zabaione
15 Min
Semifreddo allo zabaione
12 Std. 15 Min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1u. 15min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Polenta con fonduta di formaggi
1u. 15min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Flan ai quattro formaggi
1 godz.
Piccoli flan al formaggio di capra e porri con salsa allo yogurt
45 min
Soufflé al formaggio
55min
Fonduta con tartufo bianco
2 Std. 20 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min