Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 albumi a temperatura ambiente
- 40 g di burro a pezzi a temperatura ambiente + q.b.
- 150 g di formaggio Castelmagno a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di latte scremato
- 60 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 20 g di pangrattato
- 4 tuorli a temperatura ambiente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 786 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 9.8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Fonduta svizzera
20min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 10 min
Zabaione
15 min
Soufflé al formaggio
55min
Subrics
50min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 godz. 15 min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 Min
Fonduta
8h 20min
Bonèt
2 godz.